BusinessNo Comments

default thumbnail

Prav tukaj najboljše stavnice z napovedmi športnih stav si bomo ogledali preproste nasvete za stave na povsem novo denarno linijo s tremi metodami, dvakratno priložnostjo in morda daljnovzhodnimi omejitvami. Če tudi vi iščete veliko popolnejši vodnik o različnih implikacijah, ki jih lahko stavite pri športu, je tukaj nekaj naših vodnikov za samopomoč do vodnika za nogometne stave. V takšnih primerih bodo povsem novi pingvini najljubši – potencialno si ga lahko delite s tem po znaku minus (-). Najnovejši Flyers je slabši – kot je označeno skupaj s signalom (+). Odkrijte najpomembnejše napake pri stavah, ki jih morate opustiti v tej sezoni! Pridobite informacije in strategije za pametno izbiro NFL in natančno boste določili ključno možnost NFL.

  • Izdelovalci kvot so nagnjeni k povečanju kvot, tako da lahko vsaka stranka kovanca in uporabniki vidijo povsem nove mišljene možnosti iz možnosti.
  • Medtem ko se decimalke ne uporabljajo v ulomkih, je on ali ona odstranjen zaradi množenja števil enega drugega glede malega ulomka z 2.
  • Če ste nameravali pridobiti Nyc, bi morali izpostaviti 130 $, da bi lahko dobili dobitek sto $.
  • Ideje o tem, kako razumeti možnost stav – Lekcija o uporabi vam pokaže, katere številke nakazujejo, da imate razdelek razmika, denarne linije, skupne stave in stave z azijsko oslabitvijo.

Če zmaga Miami, imate lastnino najnovejši dobiček od vas, če pa zmaga Buffalo, izgubite najnovejšo stavo, poleg tega pa stavnica zagotovi vaš delež. To je veliko zmaga ali odstranitev stanja, pa tudi preprostost privablja nogometne občudovalce in hazarderje, tako sveže kot tudi izobražene. Kadarkoli je bila spremenjena popolnoma nova prepustnica, predmeti ali polno v igralni liniji, to pomeni, da je najnovejša linija morda izginila. To je lahko prisotno v kateri koli časovni točki po objavi začetnih možnosti in je zato reakcija na stvari, kot so poškodbe ali podnebje. Na smer razpona lahko vplivate v primeru, da je večina stav na eni strani vaše stave nad drugo.

Moneyline igre na srečo Najprej – najboljše stavnice z napovedmi športnih stav

Morda je to na prvi pogled videti zapleteno, vendar je igranje iger na srečo z linijo dejansko enostavno, ko se lotite novega zamaha. Vodnik »Range Betting Explained« vam pokaže, kakšne so nastavitve linij, ideje o tem, kako staviti nanje, in kako natančno se nanašajo na lige, kot sta NRL in AFL. Zagovarjali bomo popolnoma novo rotacijsko številko, razdelek, denarno linijo in/manj kot.

Samozavesten Versus, negativna možnost denarne linije

Izjemno dnevne promocije imajo nižje omejitve glede stav od približno 25 do 50 $, kar zmanjša njihov dobiček, če dobite. Druge promocije, kot je priljubljena parlay iste video igre, so polne priložnosti, zato jih športne stavnice tako močno spodbujajo. Poglobimo se višje v vaš način razumevanja kvot denarne linije in metode za pretvorbo takšne priložnosti. Ugotavljanje možnosti za vsako ekipo v skoraj vsakem dvoboju se nenehno začne z identifikacijo dveh različnih vrst stav na denarni liniji. Samozavestni, ki je predstavljen, medtem ko je znak prednosti, je zagotovo pritrjen na slabšega ali morda na ekipo z nižjo verjetnostjo učinkovite video igre.

Kaj so pravzaprav stave Point Give Betting? Kako staviti Popolnoma nov daj

Kar zadeva pitching, uživam ob pogledu na WHIP vaših dveh načrtovanih začetnikov. Tako daje odličen znak, koliko tekačev običajno dober vrč spusti v vašo bazo za vsako menjavo. Uživam, ko gledam, kako dober je sicer oslabljen seznam na majorju vašega reda. Pri igrah, kjer imata oba nočna kluba odlično vodstvo, je večja verjetnost, da bodo našli zgodnji ognjemet, še posebej, če imata udarec vodilni OBP. V začetnih menjavah s klubi, ki so na vašem seznamu, ne uporabljamo takšnih svežih stav, ampak porabimo ves vaš pravi udarec. Če je vaš skupni znesek določen tako nizko kot šest, drugače pa šest,5, postane manj verjetno.

Ali menite, da igrate na obrazcu Patriots, bi se lahko prijavili za dobitek (imenovan navdušeno “razburjenje”), sicer izločite iz odlične marže od točno vas do dveh ali treh stvari. Najnovejši Patrioti le malo ščitijo najnovejši +korak 3.5 in prav tako boste zmagali pri izbiri. Razpon iz načina +3,5, ki ga mora skupina zaslužiti, sicer izgubi za manj kot zgolj pet točk, da zagotovi novo zapuščino.

Kaj so pravzaprav stave Point Give Betting? Kako staviti Popolnoma nov daj

Prav tako priljubljeno je imeti igralce, ki vam pomagajo pri igranju skupaj s peščico podložnikov denarne linije, ki upajo na veliko plačo, če za vsako nogo vašega denarnega denarja. Če ste nagnjeni k temu, je lahko dobro izbrati ekipo za denarno linijo in območje zapuščine, še posebej, če igrate proti slabšemu. Na primer, ko ima skupina kvoto -200 na novi denarni liniji, je na splošno verjetno, da bodo zaslužili kot morda ne.

Related Posts

Comment closed!